Rewilding + 2 år

18.11.2018 kl. 10:00 Molslaboratoriet, Ebeltoft
Køb billet

Billetsalget slutter:

18.11.2018 kl. 10:00

Molslaboratoriets rewilding-projekt, hvor natur og dyr får lov til at passe sig selv, har nu været igang i 2 år. På denne forhåbentlig flotte efterårsdag guider naturvejleder Morten D.D. Hansen en tur gennem Molslaboratoriets arealer og fortæller om, hvad der er sket i naturen i løbet af de seneste 2 år.

Vildnis er natur, der passer sig selv. Molslaboratoriets arealer har nu været et vildnis i 2 år. Her har Den Danske Naturfond nemlig støttet et såkaldt rewilding-projekt, hvor de mange små hegninger er blevet erstattet af ét samlet hegn om hele arealet. Dermed har heste og køer langt større frihed end tidligere. De kan selv bestemme, hvornår og hvor de bevæger sig hen, og de må selv om, hvad de æder. Med æde skal de, for vi fodrer dem ikke!


Målet er en vild og artsrig natur, og to år efter projektets begyndelse kan vi efterhånden sige en del om, hvad der sker i naturen. I denne ellers grå efterårsmåned går vi en tur på arealerne, hvor der stadig er masser af liv. Fugle, måske en sen blomst og en masse hestepærer og kokasser med dyr i.


Mødetid: Kl. 10.00

Præcist mødested: Vil fremgå af billetten

Længde og varighed: Gåtur på ca. 3 km med en varighed på op til 3 timer

Turleder: Naturvejleder Morten D.D. Hansen

Medbring: Varmt tøj, godt fodtøj, lidt mad og drikke, gerne et kamera

Pris og tilmelding: Deltagelse kræver tilmelding og koster 50 kr. pr. person over 15 år og 25 kr. pr. barn under 15 år.

Antal billetter til salg: 50 stk.