DKK 50,00

Tur i Dyrehaven

30.09.2018 kl. 10:00 Dyrehaven, Højbjerg
Køb billet

Billetsalget slutter:

30.09.2018 kl. 10:00

DKK 50,00

Kom med på opdagelse, når de to guider, Julie og Jakob, viser Dyrehaven fra sin smukkeste side. Der vil være rig mulighed for at komme helt tæt på havens sikahjorte og dådyr, og vi ser naturligvis også til parkens vildsvin og flotte natur.

Søndag d 30. september kl. 10 kan du komme med Naturhistorisk Museum på aarhusiansk naturoplevelse, når de to naturformidlere Julie og Jakob, går på opdagelse i den idyliske Dyrehaven.


Her vil du for bare 50 kr. pr. voksen og 20 kr. pr. barn under 15 år få en enestående mulighed for, at komme helt tæt på havens storslåede natur, som med sine 22 hektar giver masser af rum for udfoldelse og fordybelse - for både store og små. I Dyrehavens smukke landskab vil du gå blandt en imponerende bestand af sikahjorte, dådyr og vildsvin, i deres rette element. Rundt omkring i haven er træerne ved at gøre klar til efteråret og den lange vinter - og hvem ved... måske er farveskiftet så småt på vej?


Hvis du ikke lige kan huske, hvad forskellen er på en sikahjort og et dådyr, så fortvivl ej. Naturhistorisk Museums to dygtige naturformidlere, Julie og Jakob, vil både lære og hjælpe dig til at kende forskel på de to hjortearter, og vil sammen med dig undersøge hjortenes fodspor i den bløde bund. Og så får du ligeledes mulighed for at lave dit helt eget gipsaftryk, af et udvalgt spor!


Mødetid: Søndag d. 30. september 2018, kl. 10.00

Hvor: Vil fremgå af billetten

Varighed: Ca. 3 timer

Formidler: Jakob Sørensen og Julie Pedersen

Medbring: Påklædning efter det danske vejr

Pris og tilmelding: Deltagelse kræver tilmelding, og koster 50 kr. for voksne og 20 kr. for børn under 15 år.

Antal billetter til salg: 50 stk.


Kontaktinformation

Du kan i timerne op til arrangementet komme i kontakt med Naturhistorisk Museums to guider, hvis du ikke kan finde det planlagte mødested.

Telefonrnummer: 53814353